Dreseeteexnox's Fast Now - I Wish They All Could Be Dreseeteexnox Girls.

Så god mat

Det finns så mycket god och härlig mat som man skulle vilja äta lite när som helst. Något som jag tycker är så gott är italiensk mat. Det är något speciellt med den maten, kan det val kulturen som jag gillar så mycket som också influerar i att deras mat blir så härlig och god. Det är egentligen enkla ingredienser och inte så många heller men det blir så otroligt gott. Ja det finns så mycket som är gott och som man gärna vill äta, något som jag tycker är gott är till exempel att äta en skål med pasta och en god olivolja lite salt och peppar och parmesanost. Det är bara några få ingredienser men det blir så otroligt gott.

Bra och gott att gå ut

Ibland så orkar man bara inte ställa sig och laga maten själv, då kan det vara lättare att gå ut och äta och få den där super goda rätten som man har längtat efter så länge.  Man kan bara söka på italiensk restaurang stockholm city och så får man upp flera härliga förslag på ställen som man kan äta på.

Kul att pröva något nytt ställe om det är så att man känner för det, få prova på hur deras mat känns och se vilken som är deras specialitet. Ja det finns mycket som är gott och härligt och som man gärna val äta och som man gärna provar på. Så då är det ju toppen om man kan gå ut och äta tillsammans med familj och vänner och verkligen njuta av den goda maten som finns.
För det finns verkligen så mycket underbar mat som man bara måste få äta mer en än gång om man har tur. Vissa kan man kopiera och få till det hemma men andra måste man köpa ute.